Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Ντεμπούτο κορυφής για το Marvel's Avengers

*
Ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό, το Marvel's Avengers κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή των UK Charts την εβδομάδα που πέρασε. Μάλιστα βρέθηκε μπροστά από τα Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 και ΝΒΑ2Κ21, τα οποία αρκέστηκαν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως το Avengers πούλησε λιγότερο από 1/3 σε σχέση με τις αντίστοιχες πωλήσεις του Marvel's Spider-Man το 2018, δίχως όμως να υπολογίζονται οι ψηφιακές πωλήσεις που το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί σημαντικά. Όσον αφορά το remake των δύο πρώτων Tony Hawk's, θα έλεγε κανείς ότι αγαπήθηκε από το κοινό με την πρώτη ματιά, με τις πωλήσεις του να είναι κατά 448% υψηλότερες σε σχέση με αυτές του Tony Hawk's Pro Skater 5 τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του.




Αναλυτικά:

1. Marvel's Avengers
2. Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2
3. NBA 2K21
4. Animal Crossing: New Horizons
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. Minecraft (Nintendo Switch)
7. Grand Theft Auto V
8. FIFA 20
9. Ghost of Tsushima
10. PGA Tour 2K21 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*